Úticél
Érkezés
Távozás
Le MathurinHilton Vienna Plaza - Bécs, Ausztria 59 €-tól
Le Méridien EtoileHilton Vienna Plaza - Bécs, Ausztria 79 €-tól

Párizs Bemutatása

Szinte nincs olyan ember, aki ne vágyná, hogy egyszer eljusson a fények városába.  Aki pedig egyszer járt ott, visszavágyik a régi és új, a patinás és modern város egyedi, leírhatatlan atmoszférájáért. Párizs meg is tesz mindent, hogy mágnesként vonzza a turistákat. A város szimbóluma, az Eiffel torony mostantól már az egyéni turisták is megvásárolhatják az Eiffel-torony belépőt sorban állás és időveszteség nélkül, on-line. Franciául, angolul és spanyolul érhető el az Eiffel-torony honlapján azúj on-line jegyvásárlás. Kiválaszthatjuk a látogatás napját, óráját, hogy melyik szintre kívánunk felmenni. A vásárlást lépéseiben egy video is segíti. Fizetni Visa vagy Mastercard bankkártyával lehet, ezután pedig egyszerűen ki lehet nyomtatni a vonalkóddal ellátott belépőjegyeket jpg vagy pdf formátumban. A helyszínen pedig egy külön bejáratnál várják a már jeggyel rendelkezőket, így szinte sorban állás nélkül juthatunk fel Párizs leghíresebb műemlékére.

Ha valami egyedire vágyunk, akkor válogathatunk a francia főváros különleges múzeumai között:

A Rendőrségi Múzeum - Panthéon-tól két lépésre található, ahol megismerhetjük a párizsi rendőrség történetét a 17. századtól egészen napjainkig.

Hamisítványok Múzeuma mutat be 350 eredeti terméket a másolataival, ahol megtanulhatjuk megkülönböztetni az igazit a hamisítványtól.

Legyezőmúzeum – valószínűleg a hölgyek körében számíthat sikerre. Több mint ezer XVIII-XX. században használatos legyezőt, s a keretezés technikáját is bemutató kiállítást tekinthetünk meg.

Csokoládé Múzeum kóstolással édesgeti a látogatóit, a Babamúzeum gyűjteménye nem csupán a gyermekek, hanem a nosztalgiázó felnőttek által is kedvelt. Utóbbiak szívesen keresik fel a Dohánymúzeumot és a XIX. században bezárt bordélyházak életét is bemutató Erotika Múzeumot. Az igazán egyedi és a modern világ titkaiba is bepillantást engedő, magával ragadó kiállításnak

Párizs a világ leglátogatottabb, és rengeteg utazó szerint a világ legszebb városa. Rengeteg jelzőt találhatunk még erre az ékszerdobozra: a fények, a szabadság, a divat, vagy a szerelem városa, a világ leghangulatosabb városa, de minden szó kevés rá, hogy Párizst bemutassuk. Párizs leírhatatlan, aki még nem járt ott, el se tudja képzelni, hogy milyen. Annak ellenére, hogy a legtöbb embernek Párizsról elsőre talán csak az Eiffel-torony, a Diadalív, vagy netán a Sacré-Coeur ugrik be, a városnak olyan sok érdekessége, és gyönyörű látnivalója van, hogy ha 1 héten keresztül egész nap a várost járjuk, akkor is fájó szívvel kell lemondanunk rengeteg szépségéről. De a nevezetességeken kívüli Párizs is pompás. A századelőn épült, és folyamatosan felújított épületek egységes, patinás légkört adnak az utcáknak. Egy idő után már fel sem tűnik, hogy egy híres, és szép épületet látunk, hiszen Párizsban szinte minden utcában láthatunk egy fantasztikus építészeti csodát, vagy egy hangulatosparkot. A párizsi emberek életstílusa, a kávézók sora, a folyamatos pezsgés is felejthetlen. A csodálatos Szajna, és romantikus hídjai, a művészeti galériák sora, a gazdag, jólétet sugárzó üzletek, és a megelevenedett történelem is mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a városba napról napra jobban beleszeressünk, majd az elvállás igen fájdalmas legyen. De ilyenkor a legtöbben elhatározzák, hogy előbb, vagy utóbb, de mindenképpen visszatérnek.

Szállás Párizs - Párizs bemutatása

Hívjon minket!
+36 1 801 2100Bécsi szállodák
© 2024. | Minden jog fenntartva

Főoldal | Adatvédelem | Külföldi szállodák | Kapcsolatfelvétel